Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

18
Sdílejte

4. Na polovinu každého kruhu položte čajovou lžičku nebo dvě nádivky (ujistěte se, že se náplň nedotýká okrajů). Okraje potřeme trochou bílku, přendáme a rozmačkáme vidličkou, aby se co nejlépe spojily, aby nádivka při pečení nevytekla.

5. Koláčky uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a mlékem a pečeme 15-18 minut, dokud nezískají pěknou zlatohnědou barvu.

Z tohoto měření jsem dostala 24 koláčků vyrobených pomocí vykrajovátku o průměru 8,5 cm.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Další články