Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

306
Sdílejte

4. Na polovinu každého kruhu položte čajovou lžičku nebo dvě nádivky (ujistěte se, že se náplň nedotýká okrajů). Okraje potřeme trochou bílku, přendáme a rozmačkáme vidličkou, aby se co nejlépe spojily, aby nádivka při pečení nevytekla.

5. Koláčky uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a mlékem a pečeme 15-18 minut, dokud nezískají pěknou zlatohnědou barvu.

Z tohoto měření jsem dostala 24 koláčků vyrobených pomocí vykrajovátku o průměru 8,5 cm.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články