Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

346
Sdílejte

4. Na polovinu každého kruhu položte čajovou lžičku nebo dvě nádivky (ujistěte se, že se náplň nedotýká okrajů). Okraje potřeme trochou bílku, přendáme a rozmačkáme vidličkou, aby se co nejlépe spojily, aby nádivka při pečení nevytekla.

5. Koláčky uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a mlékem a pečeme 15-18 minut, dokud nezískají pěknou zlatohnědou barvu.

Z tohoto měření jsem dostala 24 koláčků vyrobených pomocí vykrajovátku o průměru 8,5 cm.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články