Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

322
Sdílejte

4. Na polovinu každého kruhu položte čajovou lžičku nebo dvě nádivky (ujistěte se, že se náplň nedotýká okrajů). Okraje potřeme trochou bílku, přendáme a rozmačkáme vidličkou, aby se co nejlépe spojily, aby nádivka při pečení nevytekla.

5. Koláčky uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a mlékem a pečeme 15-18 minut, dokud nezískají pěknou zlatohnědou barvu.

Z tohoto měření jsem dostala 24 koláčků vyrobených pomocí vykrajovátku o průměru 8,5 cm.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články