Krémový dort bez pečení a vajec: Příprava trvá jen 20 minut a jeho chuť si získá i ty největší labužníky

423
Sdílejte

Jak se připravuje?

  1. Do misky nalijte vodu, poté sušenky krátce ponořte a pokladte na dno formy. Potom nalijte hustou smetanu do jiné misky a šlehejte, poté přidejte moučkový cukr a šlehejte, dokud nezhoustne a nevytvoří se šlehačka.
  2. Přidejte sýr mascarpone a pokračujte ve šlehání mixérem, poté rozdělte na dvě části. Do první části nalijeme rozpuštěnou bílou čokoládu, dobře promícháme, poté polovinu směsi rozetřeme na pokládané sušenky a stěrkou uhladíme.
  3. Umístěte další řadu sušenek namočených ve vodě. Potom přidejte čokoládový krém do druhé části připravené šlehačky a míchejte, dokud se dobře nespojí.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články