Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

404
Sdílejte

Ještě potřebujeme:

✿ sterilizované broskve

Broskve scedíme a nakrájíme na plátky.

Formu na pečení 9*28 cm vysteleme pečícím papírem. Na spodek formy rovnoměrně navrstvíme polovinu těsta, na těsto rozložíme polovinu tvarohového krému. Na krém rovnoměrně rozložíme nakrájené broskve. K tomu rozložíme zbylý tvarohový krém a na vrch opatrně rozložíme zbylé těsto.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 ° C asi 60 minut. Koláč necháme vychladnout ve formě. Potom koláč vyklopíme. Odstraníme pečící papír a nakrájíme. Dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články