Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

338
Sdílejte

Ještě potřebujeme:

✿ sterilizované broskve

Broskve scedíme a nakrájíme na plátky.

Formu na pečení 9*28 cm vysteleme pečícím papírem. Na spodek formy rovnoměrně navrstvíme polovinu těsta, na těsto rozložíme polovinu tvarohového krému. Na krém rovnoměrně rozložíme nakrájené broskve. K tomu rozložíme zbylý tvarohový krém a na vrch opatrně rozložíme zbylé těsto.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 ° C asi 60 minut. Koláč necháme vychladnout ve formě. Potom koláč vyklopíme. Odstraníme pečící papír a nakrájíme. Dobrou chuť!

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články