Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

14
Sdílejte

Ještě potřebujeme:

✿ sterilizované broskve

Broskve scedíme a nakrájíme na plátky.

Formu na pečení 9*28 cm vysteleme pečícím papírem. Na spodek formy rovnoměrně navrstvíme polovinu těsta, na těsto rozložíme polovinu tvarohového krému. Na krém rovnoměrně rozložíme nakrájené broskve. K tomu rozložíme zbylý tvarohový krém a na vrch opatrně rozložíme zbylé těsto.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 ° C asi 60 minut. Koláč necháme vychladnout ve formě. Potom koláč vyklopíme. Odstraníme pečící papír a nakrájíme. Dobrou chuť!

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články