Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

358
Sdílejte

Dýňovo-cuketové placky chutnají lahodně teplé i studené. Mohou se podávat s řeckým jogurtem, česnekovou omáčkou, nebo i uzeným lososem.

Dýňovo-cuketové placky jsou skvělou alternativou k tradičním bramborovým plackám. Díky dýni a cuketě mají nižší obsah kalorií a zároveň poskytují více vitamínů a minerálů.

Jedná se o ideální řešení pro lidi, kteří pečují o svoji postavu a zároveň si chtějí pochutnat na chutném a sytém pokrmu.

Tato zelenina je také lehce stravitelná, díky čemuž jsou dýňovo-cuketové placky vhodné i pro lidi s citlivým žaludkem.

Díky tomu, že dýně je přirozeně sladká a cuketa je chuťově neutrální, nepotřebují mnoho koření, aby potěšili svojí vůní.

Můžete si je však libovolně obohatit přidáním oblíbených bylinek, koření či přísad, jako je strouhaný sýr, česnek nebo i chilli, pokud máte rádi výraznější chutě.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články