Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

110
Sdílejte

Bramborové placky jsou klasika, ale zkoušeli jste už dýňovo-cuketové placky? Tato podzimní kombinace překvapí svojí chutí a nutričními hodnotami.Dýňovo-cuketové placky jsou jídlo plné vitamínů a minerálů, jako stvořené pro chladné podzimní dny. Navíc se snadno a rychle připravují a ingredience potřebné k jejich přípravě jsou levné a snadno dostupné.Příprava těchto placek je skvělý nápad, jak naplno využít dýňovou sezónu a přidat k ní cuketu, čímž vytvoříte na talíři něco jedinečného.Příprava dýňově-cuketových placek je mimořádně jednoduchá a jsou zapotřebí pouze základní suroviny. Zde je krok za krokem recept, který vám umožní vytvořit chutné, křupavé placky.

Kam dál?

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Další články