Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

357
Sdílejte

Bramborové placky jsou klasika, ale zkoušeli jste už dýňovo-cuketové placky? Tato podzimní kombinace překvapí svojí chutí a nutričními hodnotami.Dýňovo-cuketové placky jsou jídlo plné vitamínů a minerálů, jako stvořené pro chladné podzimní dny. Navíc se snadno a rychle připravují a ingredience potřebné k jejich přípravě jsou levné a snadno dostupné.Příprava těchto placek je skvělý nápad, jak naplno využít dýňovou sezónu a přidat k ní cuketu, čímž vytvoříte na talíři něco jedinečného.Příprava dýňově-cuketových placek je mimořádně jednoduchá a jsou zapotřebí pouze základní suroviny. Zde je krok za krokem recept, který vám umožní vytvořit chutné, křupavé placky.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články