Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

300
Sdílejte

Bramborové placky jsou klasika, ale zkoušeli jste už dýňovo-cuketové placky? Tato podzimní kombinace překvapí svojí chutí a nutričními hodnotami.Dýňovo-cuketové placky jsou jídlo plné vitamínů a minerálů, jako stvořené pro chladné podzimní dny. Navíc se snadno a rychle připravují a ingredience potřebné k jejich přípravě jsou levné a snadno dostupné.Příprava těchto placek je skvělý nápad, jak naplno využít dýňovou sezónu a přidat k ní cuketu, čímž vytvoříte na talíři něco jedinečného.Příprava dýňově-cuketových placek je mimořádně jednoduchá a jsou zapotřebí pouze základní suroviny. Zde je krok za krokem recept, který vám umožní vytvořit chutné, křupavé placky.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články