Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

1167
Sdílejte
  1. Následně vezměte plech a vystelte ho pečícím papírem. Vlijte do něj připravené těsto na roládu a rovnoměrně rozprostřete špachtlí. Dejte těsto péct do trouby na deset minut při 180 stupních Celsia.
  2. Ideální je, když 15 minut před pečením troubu předehřejete. Hotový ještě horký korpus vyklopte na mokrou utěrku a srolujte. Mezitím si připravte krém.
  3. Hořkou čokoládu si rozpusťte spolu se lžící smetany.
  4. Potom si vyšlehejte v míse smetanu do tuha a postupně do ní přidejte i rozpuštěnou hořkou čokoládu. Korpus poté rozmotejte a navrstvěte na něj čokoládovou nádivku.
  5. Opět srolujte a dejte zákusek na tácku vychladit do chladničky. Potřebovat bude ideálně několik hodin. Povrch role lze také přelít čokoládovou polevou, nebo si dopřát šlehačku na povrch!

Video recept:

Kam dál?

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Další články