Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

1719
Sdílejte
  1. Následně vezměte plech a vystelte ho pečícím papírem. Vlijte do něj připravené těsto na roládu a rovnoměrně rozprostřete špachtlí. Dejte těsto péct do trouby na deset minut při 180 stupních Celsia.
  2. Ideální je, když 15 minut před pečením troubu předehřejete. Hotový ještě horký korpus vyklopte na mokrou utěrku a srolujte. Mezitím si připravte krém.
  3. Hořkou čokoládu si rozpusťte spolu se lžící smetany.
  4. Potom si vyšlehejte v míse smetanu do tuha a postupně do ní přidejte i rozpuštěnou hořkou čokoládu. Korpus poté rozmotejte a navrstvěte na něj čokoládovou nádivku.
  5. Opět srolujte a dejte zákusek na tácku vychladit do chladničky. Potřebovat bude ideálně několik hodin. Povrch role lze také přelít čokoládovou polevou, nebo si dopřát šlehačku na povrch!

Video recept:

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články