Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

1691
Sdílejte

Na krém:

  • 60 gramů hořké čokolády
  • 240 mililitrů smetany ke šlehání
  • 70 gramů moučkového cukru.

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Nejprve si vejce rozdělte na žloutky a bílky, z těch v míse vyšlehejte tuhý sníh. Žloutky vymíchejte do pěny s krupicovým cukrem a vanilkovým extraktem.
  2. Dále do směsi přilijte také slunečnicový olej, mléko a vsypte polohrubou mouku, kakaový prášek, skořici a kypřicí prášek do pečiva. Vytvořte homogenní hladké těsto. Do něj na závěr zakomponujte metličkou i bílkový sníh.

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články