Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

1645
Sdílejte

Na krém:

  • 60 gramů hořké čokolády
  • 240 mililitrů smetany ke šlehání
  • 70 gramů moučkového cukru.

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Nejprve si vejce rozdělte na žloutky a bílky, z těch v míse vyšlehejte tuhý sníh. Žloutky vymíchejte do pěny s krupicovým cukrem a vanilkovým extraktem.
  2. Dále do směsi přilijte také slunečnicový olej, mléko a vsypte polohrubou mouku, kakaový prášek, skořici a kypřicí prášek do pečiva. Vytvořte homogenní hladké těsto. Do něj na závěr zakomponujte metličkou i bílkový sníh.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články