Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

1615
Sdílejte

Na krém:

  • 60 gramů hořké čokolády
  • 240 mililitrů smetany ke šlehání
  • 70 gramů moučkového cukru.

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Nejprve si vejce rozdělte na žloutky a bílky, z těch v míse vyšlehejte tuhý sníh. Žloutky vymíchejte do pěny s krupicovým cukrem a vanilkovým extraktem.
  2. Dále do směsi přilijte také slunečnicový olej, mléko a vsypte polohrubou mouku, kakaový prášek, skořici a kypřicí prášek do pečiva. Vytvořte homogenní hladké těsto. Do něj na závěr zakomponujte metličkou i bílkový sníh.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články