Vaječné řízky byly kdysi běžným jídlem, ale dnes si je už jen málokdo pamatuje. Při hledání nápadu na bezmasou večeři naleznete stovky receptů na zeleninové řízky.Mezitím jsou ty vyrobeny z vařených vajec mnohem chutnější a stejně zdravé. Připravte je na rodinnou večeři, abyste se na chvíli vrátili v čase – do mládí vašich rodičů a prarodičů.Kdoví, možná se stanou trvalou součástí domácího repertoáru 🙂Vaječné řízky jsou připomínkou jednoduchosti a zdravotních výhod tradiční kuchyně. Jsou nenáročné na přípravu a zaujmou svojí všestranností.Mohou být hlavní složkou večeře nebo doplňkem sendviče. Jsou výživná a zdravá – vařená vejce jsou bohatá na vitamíny a dobré mastné kyseliny.
Kam dál?
- Jednoduchý jablečný koláč s kefírem: Je tak jemný, voňavý a lahodný !
- Fantastická pochoutka ze smetany a malinového želé! Jako by to dělal profík!
- MRKEV je mnohem chutnější než hranolky: Stačí ji POUZE dát na pekáč a posypat česnekovou směsí – nejchutnější příloha na světě !
- Od té doby, co jsem viděla tento recept, nepoužívám salátovou mísu ! I takto můžete nabídnout sváteční saláty!