Vaječné řízky byly kdysi běžným jídlem, ale dnes si je už jen málokdo pamatuje. Při hledání nápadu na bezmasou večeři naleznete stovky receptů na zeleninové řízky.Mezitím jsou ty vyrobeny z vařených vajec mnohem chutnější a stejně zdravé. Připravte je na rodinnou večeři, abyste se na chvíli vrátili v čase – do mládí vašich rodičů a prarodičů.Kdoví, možná se stanou trvalou součástí domácího repertoáru 🙂Vaječné řízky jsou připomínkou jednoduchosti a zdravotních výhod tradiční kuchyně. Jsou nenáročné na přípravu a zaujmou svojí všestranností.Mohou být hlavní složkou večeře nebo doplňkem sendviče. Jsou výživná a zdravá – vařená vejce jsou bohatá na vitamíny a dobré mastné kyseliny.
Kam dál?
- Dokonalý dezert: Božská chuť, které neodoláte a potřebujete jen pár minut !
- Vzala meloun, mango a strčila to do mrazáku. Za 30 minut podávala osvěžující lahodu, jakou už dlouho nikdo neochutnal!
- Jen 2 vejce a 3 brambory vám stačí na základ tohoto vynikajícího jídla: Náplň si můžete obměňovat vždy podle chuti !
- Na večírku vázla nálada. Tak vzala mátu, limetku a cukr. Všechno smíchala ve džbánu a zalila to rumem. Takové osvěžení ještě nezažili!