Nejlepší univerzální těsto na buchty, pečivo i na pizzu – jednoduchá a rychlá příprava!

670
Sdílejte

Zakryjte potravinářskou fólií. Takto jej na 50 minut uložte kynout. Těsto se ztrojnásobí.
Potom je připraveno k použití a můžete se pustit do pečení buchet či pizzy. Uvidíte, že si ho zamilujete po prvním ochutnání!

Sdílejte tento super recept na univerzální domácí těsto i

s Vašimi přáteli. Určitě si také moc pochutnají!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články