Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

864
Sdílejte

POSTUP:

 Krok 1  
Máslo nebo margarín si vyšleháme spolu s moučkovým cukrem (75 g) do pěny.

 Krok 2  
Čokoládu rozpustíme nad párou a necháme ji vychladnout. Následně ji smícháme s vyšlehaným máslem a vytvoříme tak jemný čokoládový krém.

 Krok 3  
Žloutky a bílky si oddělíme. Žloutky vyšleháme o pr. cukrem (75 g) nad párou, abychom je tepelně upravili. Z bílek si vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do vychladlé žloutkové hmoty. Směs si rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu vmícháme do čokoládové hmoty a pořádně spojíme. Druhou si smícháme s vyšlehanými šlehačkami.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články