Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

131
Sdílejte

POSTUP:

 Krok 1  
Máslo nebo margarín si vyšleháme spolu s moučkovým cukrem (75 g) do pěny.

 Krok 2  
Čokoládu rozpustíme nad párou a necháme ji vychladnout. Následně ji smícháme s vyšlehaným máslem a vytvoříme tak jemný čokoládový krém.

 Krok 3  
Žloutky a bílky si oddělíme. Žloutky vyšleháme o pr. cukrem (75 g) nad párou, abychom je tepelně upravili. Z bílek si vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do vychladlé žloutkové hmoty. Směs si rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu vmícháme do čokoládové hmoty a pořádně spojíme. Druhou si smícháme s vyšlehanými šlehačkami.

Kam dál?

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Rychlé a chutné recepty na kuřecí maso, které si zamiluje celá rodina! Vyzkoušejte je i vy!

Každý rok na Vánoce dělám 3 kg paštiky. Je tak dobrá, že každý po ní sáhne

Další články