Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

803
Sdílejte

POSTUP:

 Krok 1  
Máslo nebo margarín si vyšleháme spolu s moučkovým cukrem (75 g) do pěny.

 Krok 2  
Čokoládu rozpustíme nad párou a necháme ji vychladnout. Následně ji smícháme s vyšlehaným máslem a vytvoříme tak jemný čokoládový krém.

 Krok 3  
Žloutky a bílky si oddělíme. Žloutky vyšleháme o pr. cukrem (75 g) nad párou, abychom je tepelně upravili. Z bílek si vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do vychladlé žloutkové hmoty. Směs si rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu vmícháme do čokoládové hmoty a pořádně spojíme. Druhou si smícháme s vyšlehanými šlehačkami.

Kam dál?

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Další články