Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

763
Sdílejte

POSTUP:

 Krok 1  
Máslo nebo margarín si vyšleháme spolu s moučkovým cukrem (75 g) do pěny.

 Krok 2  
Čokoládu rozpustíme nad párou a necháme ji vychladnout. Následně ji smícháme s vyšlehaným máslem a vytvoříme tak jemný čokoládový krém.

 Krok 3  
Žloutky a bílky si oddělíme. Žloutky vyšleháme o pr. cukrem (75 g) nad párou, abychom je tepelně upravili. Z bílek si vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do vychladlé žloutkové hmoty. Směs si rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu vmícháme do čokoládové hmoty a pořádně spojíme. Druhou si smícháme s vyšlehanými šlehačkami.

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články