Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

43
Sdílejte

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Mléčnou čokoládu rozpusťte v horké smetaně ke šlehání, míchejte, dokud se úplně nerozpustí.

Upečený vychladlý koláč polijte  čokoládovou polevou a dejte na 30 minut do chladničky.

Kam dál?

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Rychlé a chutné recepty na kuřecí maso, které si zamiluje celá rodina! Vyzkoušejte je i vy!

Každý rok na Vánoce dělám 3 kg paštiky. Je tak dobrá, že každý po ní sáhne

Kakaové košíčky s oříškovou pěnou! Chutnají fantasticky

Nevyhazujte starší chléb! Naučíme vás recept, který si zamilujete vy i každá vaše návštěva

Další články