Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

4141
Sdílejte

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Mléčnou čokoládu rozpusťte v horké smetaně ke šlehání, míchejte, dokud se úplně nerozpustí.

Upečený vychladlý koláč polijte  čokoládovou polevou a dejte na 30 minut do chladničky.

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články