Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

4900
Sdílejte

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Mléčnou čokoládu rozpusťte v horké smetaně ke šlehání, míchejte, dokud se úplně nerozpustí.

Upečený vychladlý koláč polijte  čokoládovou polevou a dejte na 30 minut do chladničky.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články