Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

3436
Sdílejte

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Mléčnou čokoládu rozpusťte v horké smetaně ke šlehání, míchejte, dokud se úplně nerozpustí.

Upečený vychladlý koláč polijte  čokoládovou polevou a dejte na 30 minut do chladničky.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články