Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

4900
Sdílejte

Na polevu:

  • 200 g mléčné čokolády
  • 150 ml horké smetany ke šlehání (30 %)

Postup:

Na dno plechu vystlaného pečícím papírem pokládejte vaše oblíbené sušenky.

Ve velké míse vyšlehejte vejce, cukr a vanilkový cukr na bílou nadýchanou hmotu. Snižte rychlost mixéru a postupně přidávejte tvaroh. Přidejte zakysanou smetanu, smetanové pudinkové prášky a mouku. Jemně promíchejte. Nakonec přidejte rozpuštěné a vychladlé máslo a směs opatrně promíchejte.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články