Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

1582
Sdílejte

Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články