Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.
Kam dál?
- Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !
- Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu
- Tento dezert si hned zamilujete. Budete ho chtít dělat každý den. Super chutný a zmizí v okamžiku!
- Falešné linecké těsto z jogurtu: Od té doby kdy mám tento recept, klasické linecké už nepeču – toto je fantasticky jemné a upečete z něj všechno!