Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

368
Sdílejte
  1. Připravte těsto. Do misky nasypte mouku, cukr a sůl. Přidáme vejce, rozpuštěné a vychladlé máslo, vykynuté těsto. Vypracujte pružné těsto. Dejte ho do mísy, přikryjte utěrkou a nechte kynout asi 45 minut.
  2. Těsto vyklopte na pracovní plochu posypanou trochou mouky. Těsto rozdělte na 12 dílů. Mírně ho rozválejte, dejte lžičku marmelády nebo džemu. Slepte je a vytvarujte buchty. Umístěte je na velký plech vyložený pečícím papírem. Nechte pod pokličkou kynout asi 10 minut.
  3. Pečte při teplotě 180 stupňů přibližně 20 – 25 minut.
Dobrou chuť!💗😋👌

Kam dál?

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Další články