Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

336
Sdílejte
Těsto:
  • Pšeničná polohrubá mouka 500 g
  • Máslo 100 g
  • Cukr 1/2 sklenice
  • 1/2 sklenice vlažného mléka
  • Vejce 2+1 k vymazání buchet před pečením
  • Špetka soli
  • Marmeláda nebo džem

Postup :

  1. V misce rozdrobte droždí, přidejte cukr mouku a mléko. Vše spolu smíchejte, přikryjte utěrkou a nechte na teplém místě vykynout.

Kam dál?

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Další články