Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

1016
Sdílejte
Těsto:
  • Pšeničná polohrubá mouka 500 g
  • Máslo 100 g
  • Cukr 1/2 sklenice
  • 1/2 sklenice vlažného mléka
  • Vejce 2+1 k vymazání buchet před pečením
  • Špetka soli
  • Marmeláda nebo džem

Postup :

  1. V misce rozdrobte droždí, přidejte cukr mouku a mléko. Vše spolu smíchejte, přikryjte utěrkou a nechte na teplém místě vykynout.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články