Nic nevyvolává vzpomínky z dětství a nevytváří sváteční atmosféru jako aromatická domácí paštika. Její příprava vyžaduje zručnost a trochu času, ale konečný výsledek určitě vynahradí všechny útrapy.Domácí paštika je klasikou vánočního stolu. Je to jídlo, které si získává srdce milovníků tradičních chutí i lidí, kteří si cení zdravá domácí jídla.Tato paštika, vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí, je jistě kvalitnější než protějšky z obchodu. Je nejen aromatičtější, ale také zdravější, protože přesně víme, co je součástí jejího složení.A co víc, domácí paštika se dá skladovat i týden v chladničce a její chuť a vůně zůstanou nezměněny.
Kam dál?
- Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám
- Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!
- Tvarohové koláčky s kokosem: Všechny kamarádky chtěly recept, když jsem je nabídla ke kávičce !
- Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !








