Každý rok na Vánoce dělám 3 kg paštiky. Je tak dobrá, že každý po ní sáhne

112
Sdílejte

Nic nevyvolává vzpomínky z dětství a nevytváří sváteční atmosféru jako aromatická domácí paštika. Její příprava vyžaduje zručnost a trochu času, ale konečný výsledek určitě vynahradí všechny útrapy.Domácí paštika je klasikou vánočního stolu. Je to jídlo, které si získává srdce milovníků tradičních chutí i lidí, kteří si cení zdravá domácí jídla.Tato paštika, vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí, je jistě kvalitnější než protějšky z obchodu. Je nejen aromatičtější, ale také zdravější, protože přesně víme, co je součástí jejího složení.A co víc, domácí paštika se dá skladovat i týden v chladničce a její chuť a vůně zůstanou nezměněny.

Kam dál?

Nevyhazujte starší chléb! Naučíme vás recept, který si zamilujete vy i každá vaše návštěva

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Další články