9 věcí, které byste v kuchyni nikdy neměli dělat: Jak se vyhnout chybám, které mohou ohrozit vaše zdraví. Stejný nůž na maso i zeleninu, horké jídlo v plastu a další neřesti

574
Sdílejte

Kuchyně je srdcem domova, kde se připravují pokrmy pro celou rodinu, přátele i děti. Aby však jídlo bylo nejen chutné, ale také bezpečné, je nutné dodržovat určitá pravidla hygieny a bezpečnosti. I drobné chyby při manipulaci s potravinami mohou vést k vážným zdravotním problémům. Zde je podrobnější pohled na devět nejčastějších chyb, kterým byste se měli v kuchyni vyhnout.

  1. Nepořádek na kuchyňské lince
    Přeplněná kuchyňská linka, na které se hromadí špinavé nádobí, kořenky, kuchařky, klíče nebo jiné drobnosti, není jen estetickým problémem. Tento chaos omezuje prostor pro přípravu jídla, což může vést k tomu, že syrové potraviny přijdou do kontaktu s hotovými pokrmy.

Kam dál?

Tragický požár v Kozárovcích: Maminka a tři děti zemřeli v troskách domu! Čtvrté dítě uteklo bosé do tmy

„ŠÍLENÝ ÚTĚK ZA LETEM! Německá dvojice vběhla až na runway – teď jim hrozí trestní řízení!“

Tragédie v pečovatelském domě: Muž týdny marně upozorňoval na potíže. Zemřel s téměř deseti kilogramy výkalů v těle

Doba klidu končí. Svět vstupuje do nové a nebezpečné jaderné éry

Američané se omylem vylodili na mexické pláži a obsadili ji. Zmatek vyvolal poplach i obavy z invaze

Další články