Vědci přišli se znepokojujícím zjištěním : Pití mléka zvyšuje riziko vážného onemocnění

2334
Sdílejte

Profesor Michaëlsson doporučuje, aby lidé, kteří chtějí snížit riziko srdečních onemocnění, zvážili nahrazení klasického mléka fermentovanými mléčnými výrobky. Tyto produkty, jako jsou jogurty, podmáslí nebo zakysaná smetana, mají nižší obsah laktózy a zároveň obsahují prospěšné bakterie, které mohou podpořit zdraví střev a celkově přispět k lepšímu trávení. Výsledky studie tak naznačují, že změna stravovacích návyků může být účinným krokem ke snížení rizika vážných zdravotních problémů.

Kam dál?

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Jak poznáte, že jste zdraví? Odpověď hledejte v posteli, v zrcadle i na záchodě

Probouzíte se unavení a bez energie ? Dva super fígle vám pomůžou. Chce to správné načasování a spát i přes den

Otoky nohou u žen: Proč vznikají a jak si pomoci přírodně

Čas lipových květů je v plném proudu: Natrhejte si elixír zdraví a vyrobte si sirup nebo bonbony proti kašli

Další články