Vědci přišli se znepokojujícím zjištěním : Pití mléka zvyšuje riziko vážného onemocnění

2386
Sdílejte

Profesor Michaëlsson doporučuje, aby lidé, kteří chtějí snížit riziko srdečních onemocnění, zvážili nahrazení klasického mléka fermentovanými mléčnými výrobky. Tyto produkty, jako jsou jogurty, podmáslí nebo zakysaná smetana, mají nižší obsah laktózy a zároveň obsahují prospěšné bakterie, které mohou podpořit zdraví střev a celkově přispět k lepšímu trávení. Výsledky studie tak naznačují, že změna stravovacích návyků může být účinným krokem ke snížení rizika vážných zdravotních problémů.

Kam dál?

Co se stane s tělem, když si dáte lžičku medu každý den? Léčí kašel a nachlazení, posiluje imunitu, zlepšuje trávení a má také antibakteriální účinky

Lidé, kteří při sezení na toaletě dlouho koukají do mobilního telefonu, mohou mít větší riziko hemoroidů, ukázala studie

Je kohoutková voda koktejl plný léků a pesticidů? Jaké to má důsledky pro naše zdraví a jak se bránit?

Pozor na méně známé časné příznaky demence. Výzkumy naznačují, že se mohou objevit už během spánku

Chodíte více než osmkrát denně na WC? Může jít i o rakovinu!

Další články