Profesor Michaëlsson doporučuje, aby lidé, kteří chtějí snížit riziko srdečních onemocnění, zvážili nahrazení klasického mléka fermentovanými mléčnými výrobky. Tyto produkty, jako jsou jogurty, podmáslí nebo zakysaná smetana, mají nižší obsah laktózy a zároveň obsahují prospěšné bakterie, které mohou podpořit zdraví střev a celkově přispět k lepšímu trávení. Výsledky studie tak naznačují, že změna stravovacích návyků může být účinným krokem ke snížení rizika vážných zdravotních problémů.
Kam dál?
- V Česku onemocní rakovinou každý třetí člověk. Stále častěji se nádorová onemocnění vyskytují u mladých lidí : Příčiny vyjmenovali onkolog či výživový poradce
- Teď už si nikdy nekoupím léky proti kašli. Škoda, že jsem o tom nevěděla dřív !
- Silný přírodní sirup, který zlepšuje paměť, zrak, sluch a spalování tuků!
- Tvoří se vám na těle tyto drobné vyrážky? Víme, co jsou zač a proč jsou nebezpečné