Vědci přišli se znepokojujícím zjištěním : Pití mléka zvyšuje riziko vážného onemocnění

2256
Sdílejte

Profesor Michaëlsson doporučuje, aby lidé, kteří chtějí snížit riziko srdečních onemocnění, zvážili nahrazení klasického mléka fermentovanými mléčnými výrobky. Tyto produkty, jako jsou jogurty, podmáslí nebo zakysaná smetana, mají nižší obsah laktózy a zároveň obsahují prospěšné bakterie, které mohou podpořit zdraví střev a celkově přispět k lepšímu trávení. Výsledky studie tak naznačují, že změna stravovacích návyků může být účinným krokem ke snížení rizika vážných zdravotních problémů.

Kam dál?

V Česku onemocní rakovinou každý třetí člověk. Stále častěji se nádorová onemocnění vyskytují u mladých lidí : Příčiny vyjmenovali onkolog či výživový poradce

Pohyb, který nic nestojí a je nejlepší na hubnutí. Jak se ho naučit, abyste opravdu spalovali

Tichý zabiják žen. Je dlouho nenápadný a většinou se odhalí v pokročilých stádiích. Na rakovinu mohou upozornit i zažívací potíže

Lékaři varují: Proč byste po 40. roce života měli zvážit omezení ibuprofenu a jak vám může pomoci kurkuma!

Stiskněte tento bod na břiše a všechny toxiny odejdou přes tlusté střevo!

Další články