Vědci přišli se znepokojujícím zjištěním : Pití mléka zvyšuje riziko vážného onemocnění

2202
Sdílejte

Profesor Michaëlsson doporučuje, aby lidé, kteří chtějí snížit riziko srdečních onemocnění, zvážili nahrazení klasického mléka fermentovanými mléčnými výrobky. Tyto produkty, jako jsou jogurty, podmáslí nebo zakysaná smetana, mají nižší obsah laktózy a zároveň obsahují prospěšné bakterie, které mohou podpořit zdraví střev a celkově přispět k lepšímu trávení. Výsledky studie tak naznačují, že změna stravovacích návyků může být účinným krokem ke snížení rizika vážných zdravotních problémů.

Kam dál?

Nejčastější nemoci, které přicházejí po padesátce. Na co si dát pozor, i když se snažíte žít zdravě

Lékař varuje: „Tento zlozvyk je škodlivější než 100 cigaret“

Myslela jsem si, že jsem neustále nafouknutá a mám nadváhu, ale ukázalo se, že je za tím tato nemoc!

Proč se některým lidem vrací rakovina. Jaké jsou naděje na úplné vyléčení?

Toto jsou 3 největší chyby v našem stravování, které vedou k cukrovce!

Další články