Lékaři upozorňují na možná zdravotní rizika spojená s konzumací kravského mléka, která mohou vést k vážným srdečním onemocněním. Vědci z Uppsalské univerzity ve Švédsku provedli rozsáhlý výzkum, jehož výsledky naznačují, že laktóza, tedy mléčný cukr obsažený v kravském mléce, může zvyšovat riziko ischemické choroby srdeční. Tento problém se týká především žen, které mají obecně horší schopnost trávit laktózu ve srovnání s muži.Studie, které se zúčastnilo přibližně 100 tisíc lidí, ukázala, že pravidelná konzumace mléka, například 400 ml denně, může zvýšit riziko srdečního onemocnění až o pět procent.
Kam dál?
- Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…
- 10 potravin, které nám pomohou překonat nachlazení a chřipku BEZ LÉKŮ !
- Víte, jak si správně utřít zadek? Banální chybu možná děláte i vy: Může vás to stát hodně!
- Varování pro ty, kteří si potrpí na SIESTU: Tolik MINUT šlofíka se může odrazit na SRDCI