Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

783
Sdílejte


Krém:
350g kaštanové pasty
250g másla
150g moučkového cukru
1 balíček vanilkový pudinkový prášek
1 lžička mouky
3 dl mléka
rum
Poleva:
200g tmavé čokolády
50g bílé čokolády
4-5 lžic oleje
Postup:
Bílka vyšleháme na tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, kakaový prášek, vlašské ořechy a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec přidáme tuhý sníh. Upečeme dva pláty. Pečeme na plechu na papíře na pečení při 180 stupních asi 10-12 minut.

Máslo utřeme s moučkovým cukrem a rumem do pěny.

Vymíchané máslo rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu smícháme s kaštanovou pastou a utřeme do hladka.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články