Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

1480
Sdílejte

4.Pečeme při 180 C asi 15 minut.

5. Sladkou smetanu zahřejeme a rozpustíme v ní 150 g čokolády. Když trochu vychladne, naplníme mezi dvě vychladlé sušenky.

6. 50 g čokolády rozpustíme s trochou oleje, jednu stranu sušenky namáčíme.

7. Moje osobní doporučení je udělat dvojí dávku, protože „v okamžiku zmizí“…

    Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento vynikající recept sdílet i se svými přáteli a rodinou.

    Kam dál?

    Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

    Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

    Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

    Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

    Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

    Další články