Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

1601
Sdílejte

4.Pečeme při 180 C asi 15 minut.

5. Sladkou smetanu zahřejeme a rozpustíme v ní 150 g čokolády. Když trochu vychladne, naplníme mezi dvě vychladlé sušenky.

6. 50 g čokolády rozpustíme s trochou oleje, jednu stranu sušenky namáčíme.

7. Moje osobní doporučení je udělat dvojí dávku, protože „v okamžiku zmizí“…

    Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte tento vynikající recept sdílet i se svými přáteli a rodinou.

    Kam dál?

    Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

    Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

    Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

    Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

    Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

    Další články