Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

1480
Sdílejte

Náplň:

  • 0,5 dl sladké smetany
  • 200 g čokolády na vaření
  • 1 polévková lžíce oleje

Příprava:

  1. Máslo pokojové teploty vyšleháme do pěny, přidáme moučkový cukr a žloutky a šleháme, dokud nebude hmota rovnoměrná.
  2. Mouku, 300 ga kakao smícháme a postupně za stálého šlehání přiléváme do masy s máslem, abychom získali hladké těsto. Zabalíme do průhledné fólie a necháme 30 minut v chladničce.
  3. Pracovní plochu posypeme trochou mouky a těsto rozválíme. Kulatým vykrajovátkem vykrajujte 3-5 cm kolečka a pokládejte je na plech vystlaný pečícím papírem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články