Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

1398
Sdílejte

Náplň:

  • 0,5 dl sladké smetany
  • 200 g čokolády na vaření
  • 1 polévková lžíce oleje

Příprava:

  1. Máslo pokojové teploty vyšleháme do pěny, přidáme moučkový cukr a žloutky a šleháme, dokud nebude hmota rovnoměrná.
  2. Mouku, 300 ga kakao smícháme a postupně za stálého šlehání přiléváme do masy s máslem, abychom získali hladké těsto. Zabalíme do průhledné fólie a necháme 30 minut v chladničce.
  3. Pracovní plochu posypeme trochou mouky a těsto rozválíme. Kulatým vykrajovátkem vykrajujte 3-5 cm kolečka a pokládejte je na plech vystlaný pečícím papírem.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články