Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

768
Sdílejte

Pomazánku navrstvíme do čistých sklenic na zavařování, pevně uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.

Potom necháme vychladnout a skladujeme na chladnějším, tmavém místě. Pomazánka vydrží klidně i celý rok, tedy pokud ji do té doby nesníte (u nás se to stává vždy :-D).

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články