Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

686
Sdílejte

Pomazánku navrstvíme do čistých sklenic na zavařování, pevně uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.

Potom necháme vychladnout a skladujeme na chladnějším, tmavém místě. Pomazánka vydrží klidně i celý rok, tedy pokud ji do té doby nesníte (u nás se to stává vždy :-D).

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články