Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

11
Sdílejte

Pomazánku navrstvíme do čistých sklenic na zavařování, pevně uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.

Potom necháme vychladnout a skladujeme na chladnějším, tmavém místě. Pomazánka vydrží klidně i celý rok, tedy pokud ji do té doby nesníte (u nás se to stává vždy :-D).

Kam dál?

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Další články