Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

726
Sdílejte

Pomazánku navrstvíme do čistých sklenic na zavařování, pevně uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.

Potom necháme vychladnout a skladujeme na chladnějším, tmavém místě. Pomazánka vydrží klidně i celý rok, tedy pokud ji do té doby nesníte (u nás se to stává vždy :-D).

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články