Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

1756
Sdílejte

Postup:

V misce smíchejte mleté ​​maso, vejce, uzenou mletou papriku, strouhanku, cibuli, česnek, petržel, sůl a pepř. Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.

Do středu masové směsi rovnoměrně rozložte vejce natvrdo, mrkev a papriky. Zabalte masovou směs tak, aby nádivka byla uvnitř.

Masovou roládu položte na plech jemně vymazaný olivovým olejem. Pečte při teplotě 180 °C přibližně 1 hodinu.

Na pánvi rozehřejte olivový olej a máslo. Orestujte cibuli, česnek a houby. Přidejte nakrájené brambory a jarní cibulku. Restujte, dokud brambory nezměknou a nezískají zlatavou barvu.

V malé misce smíchejte rajčatový protlak, hořčici, uzenou papriku, sójovou omáčku, jablečný ocet, sůl a pepř. Přelijte omáčku na masovou roládu a pečte ještě 10 minut.

Podávejte masovou roládu nakrájenou na plátky s bramborovou přílohou a omáčkou.

Video návod :

https://youtu.be/5vo6-irJwKo

Kam dál?

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Další články