Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

1869
Sdílejte

Postup:

V misce smíchejte mleté ​​maso, vejce, uzenou mletou papriku, strouhanku, cibuli, česnek, petržel, sůl a pepř. Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily.

Do středu masové směsi rovnoměrně rozložte vejce natvrdo, mrkev a papriky. Zabalte masovou směs tak, aby nádivka byla uvnitř.

Masovou roládu položte na plech jemně vymazaný olivovým olejem. Pečte při teplotě 180 °C přibližně 1 hodinu.

Na pánvi rozehřejte olivový olej a máslo. Orestujte cibuli, česnek a houby. Přidejte nakrájené brambory a jarní cibulku. Restujte, dokud brambory nezměknou a nezískají zlatavou barvu.

V malé misce smíchejte rajčatový protlak, hořčici, uzenou papriku, sójovou omáčku, jablečný ocet, sůl a pepř. Přelijte omáčku na masovou roládu a pečte ještě 10 minut.

Podávejte masovou roládu nakrájenou na plátky s bramborovou přílohou a omáčkou.

Video návod :

https://youtu.be/5vo6-irJwKo

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články