Ingredience pro andělské oči (15 kusů):
– 1/5 základního těsta
– 80 g džemu
– Práškový cukr na posypání
Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch.
Pečeme 6-8 minut!
Ingredience pro ořechové spirály (24 kusů):
– 1/5 základního těsta
– 100 g mletých ořechů
– 2 čajové lžičky skořice
– 1 vejce
– 2 lžíce hnědého cukru
Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!
Ingredience na oříškový nugátový tolar (18 kusů):
– 1/5 základního těsta
– 70 g ořechového nugátu
– nasekané lískové ořechy
– asi 80 g tmavé čokoládové polevy
Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!