5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

256
Sdílejte

Ingredience pro andělské oči (15 kusů):

– 1/5 základního těsta
– 80 g džemu
– Práškový cukr na posypání

Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch.
Pečeme 6-8 minut!

Ingredience pro ořechové spirály (24 kusů):

– 1/5 základního těsta
– 100 g mletých ořechů
– 2 čajové lžičky skořice
– 1 vejce
– 2 lžíce hnědého cukru

Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!

Ingredience na oříškový nugátový tolar (18 kusů):

– 1/5 základního těsta
– 70 g ořechového nugátu
– nasekané lískové ořechy
– asi 80 g tmavé čokoládové polevy

Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!

Kam dál?

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Ořechová hnízda plněná čokoládou! Fantastická sváteční cukrovinka

Tvarohový dezert se smetanovým krémem : Rychlá a jednoduchá příprava

Další články