Viktor Preiss poodhalil své soukromí : Prozradil proč se s manželkou vyhýbají cestování. Potkala je ohromná smůla

358
Sdílejte

Během slavnostního večera byl Viktor Preiss plný emocí. Když přebíral cenu, vyjádřil, jak moc si váží uznání za svou dlouholetou práci v herectví. „Je to zhmotnění času, který člověk věnoval nějakému povolání a snažil se, aby ho dělal co nejlépe. Je to čest,“ řekl dojatý Preiss po skončení přímého přenosu. Jeho vstup na jeviště byl doprovázen bouřlivým potleskem vestoje, což pro něj bylo velmi dojemné. Z celého večera si nejvíce zapamatoval vystoupení svého kolegy Alfreda Strejčka a moment, kdy publikum vstalo, aby mu vzdalo hold.

Podporu mu během tohoto významného okamžiku vyjádřila i jeho rodina. Na udílení cen ho přišel podpořit jeho vnuk, syn, snacha a samozřejmě jeho manželka Jana. Během děkovné řeči Preiss dojemně poděkoval své ženě, se kterou strávil 57 let života. „Chtěl bych poděkovat jedné dívce, která mi věnovala 57 let života, a tou je moje žena Jana. Bez ní bych tady nestál,“ řekl s vděčností v hlase.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články