V novém díle reality show „Výměna manželek“se řešilo jídlo, výchova i kouření : Oběd jsem musel jít vyzvracet!

171
Sdílejte

Monika se stará o domácnost a Igor přiznává, že je rozmazlován, protože mu Monika podává jídlo až do postele. V jejich vztahu však často dochází ke konfliktům, zejména kvůli výchově dětí. Monika doufala, že výměna manželek pomůže rodině uvědomit si její důležitost.

Denisa, která přijela za Igorem, byla překvapena stísněným prostorem a zápachem cigaretového kouře. Přestože se jí Igor na první pohled zdál sympatický, brzy se ukázalo, že spolu nebudou snadno vycházet. Kvůli kouři se Denisa rozhodla přenocovat v hotelu, protože doma nemohla spát.

Denisa se také snažila pomoci nejstaršímu synovi Láďovi, který nepracuje a nemá zdravotní ani sociální pojištění. Igor přiznal, že svého syna před jeho příchodem nikdy neviděl, ale věří, že je jeho otcem.

Při vaření oběda Denisa narazila na problémy s nedostatkem vybavení a její pokrm se nesetkal s úspěchem. Děti si stěžovaly na zeleninu a Láďa si jídlo dokonce šel vyzvracet. Igor kritizoval Denisinu kuchyni, což vedlo k dalšímu napětí.„Tak proč to jíš?“ rozčílila se Denisa. Láďa na otázku svého otce, jestli jemu jídlo chutnalo, odpověděl, že ho šel vyzvracet. Na Denisinu otázku, co má tedy dělat, Igor odpověděl, že by měla uklidit.

Kam dál?

Hádka mezi dvěma žáky druhého stupně Základní školy U Krčského lesa v Praze skončila pobodáním : Školák bodl spolužáka nůžkami do zátylku

Kvůli mladému milionáři nechala práce modelky a zůstala doma, aby o něj a domácnost pečovala. Pak dostala kopačky

Malý Jáchym, který byl nalezen v kontejneru se má k světu : Devatenáctileté matce, jež ho do ní hodila, hrozí doživotí

Síť mobilního operátora VODAFONE hlásila po celé republice OBŘÍ VÝPADEK. Restartujte telefony, vzkazuje operátor

Pozůstalí po chirurgovi, který zemřel po zasažení římsou, jež se zřítila z budovy Pojišťovny VZP, obdrželi od pojišťovny darem miliony korun

Další články