Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

13
Sdílejte

V 70. letech se stal známou tváří díky dvojroli v televizním filmu „Princ a chuďas“, který byl natočen podle románu Marka Twaina. Diváci ho mohli vidět také v seriálech jako „Modrý kód“, „Pustina“ pro HBO nebo v nedávném seriálu „Metoda Markovič: Hojer“ od Pavla Soukupa. I přes tyto úspěchy však jeho důchod není nijak závratný.

Před dvěma lety se Skamene svěřil, že jeho důchod činí 14 tisíc korun, s nedávným zvýšením o 350 korun. Přestože je tato částka nízká, herec se těší dobrému zdraví. Před lety přestal kouřit klasické cigarety a přešel na elektronické, což se pozitivně odrazilo na jeho zdravotním stavu. Nedávné krevní testy ukázaly vynikající výsledky, což ho velmi potěšilo. Skamene také prozradil, že se snaží udržovat v kondici hraním tenisu, který stále zvládá skvěle.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Další články