Proč bychom měli zařadit tuto potravinu do svého jídelníčku: Odpověď na mnohé zdravotní problémy!

534
Sdílejte

Její pravidelná konzumace se doporučuje i starším lidem. Pro obsah draslíku zvyšuje vytrvalost, pro obsah cholinu pročišťuje játra a působí povzbuzujícím na ledviny, močový měchýř, žlázový systém.

Má dobrý vliv na trávení
Díky vysokému obsahu vlákniny pomáhá předcházet zácpě a jiným různým žaludečním obtížím
Snižuje cholesterol
Účinně snižuje špatný cholesterol a zvyšuje dobrý cholesterol
Snižuje únavu
Díky obsahu dusičnanů vám může pomoci naplnit tělo energií. Při chronické nebo podzimní únavě se doporučuje pravidelně jeden až dva měsíce konzumovat červenou řepu nebo červenou šťávu.

Kam dál?

Dětská lékařka přináší pět praktických rad, jak snížit nemocnost dětí během zimy

Chřipka je virové onemocnění, které postihuje dýchací cesty. Abychom tělu pomohli se s touto infekcí co nejlépe vypořádat měli bychom jíst…

Každý desátý člověk trpí syndromem neklidných nohou. Může souviset s jinou nemocí. Jak ho poznat…

Pokud chcete, aby vaše imunita byla silnější a psychika odolnější, tak pečujte o střeva. I malé změny přinesou skvělé výsledky

Alkohol je tichý zabiják a zkracuje nám život bez ohledu na množství. I příležitostná konzumace nám škodí víc, než si myslíme

Další články