Pohádkové postavy podle horoskopu : Která z nich jste vy? Uvidíte, jak je to přesné

28
Sdílejte

Býk (21. 4. – 21. 5.) – Princ z Popelky

Býci jsou trpěliví, loajální a spolehliví, což je spojuje s princem z pohádky o Popelce. Princova vytrvalost a odhodlání získat Popelku odrážejí Býkovu schopnost bojovat za své cíle. Stejně jako princ, i Býk se snaží vytvořit bezpečný a stabilní domov pro své blízké.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) – Alenka v říši divů

Blíženci jsou zvědaví a inteligentní, což je spojuje s Alenkou, která se pohybuje mezi světem reality a fantazie. Její schopnost rychle se přizpůsobit novým situacím a klást otázky, na které ostatní neznají odpovědi, je typická pro Blížence. Alenčina cesta nám připomíná, že máme schopnost růstu a změny i v neobvyklých situacích.

Rak (22. 6. – 22. 7.) – Popelka

Popelka, která překonává těžkosti a věří v lepší budoucnost, je ideálním ztělesněním Raka. Raci jsou známí svou houževnatostí a emoční inteligencí, což jim pomáhá zvládat životní výzvy. Stejně jako Popelka, i Raci vědí, že skutečné štěstí spočívá v péči o sebe a své blízké.

Lev (23. 7. – 22. 8.) – Locika

Locika, dívka s kouzelnými vlasy, je odvážná a sebevědomá, což ji spojuje se Lvem. Její charisma a schopnost čelit překážkám s odhodláním jsou typické pro Lvy. Locika se nebojí činit zásadní rozhodnutí a hledat způsoby, jak uniknout z nepříznivých situací.

Panna (23. 8. – 22. 9.) – Sněhurka

Sněhurka, ztělesnění nevinnosti a síly, je podobná Panně svou praktičností, zodpovědností a pracovitostí. Je loajální a oddaná těm, které miluje, což jsou vlastnosti typické pro Panny. Její pečující povaha z ní dělá ideální přítelkyni pro každého, kdo potřebuje útěchu nebo radu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) – Kráska z Krásky a zvířete

Váhy, které oslavují krásu a rovnováhu, jsou spojeny s Kráskou, která vidí za povrchní vzhled Zvířete. Příběh Krásky a Zvířete odráží Vahovu schopnost hledat spravedlnost a vnitřní krásu. Učí nás, že skutečná krása se skrývá uvnitř a čeká na objevení.

Kam dál?

Velký ŘÍJNOVÝ horoskop : Býci se dočkají novinek, Raci si užijí romantiku a vášeň, Střelci si odpočinou

Podzimní rovnodennost obdobím rovnováhy a nových začátků. Některá znamení čeká v tento magický den splnění snů a úspěch

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Další články