Po dlouhém čekání se fanoušci Marka Ztraceného konečně dočkali skvělé zprávy. Ohlásil návrat na koncertní pódia a velkolepé turné

30
Sdílejte

Před dvěma lety, po sérii legendárních koncertů v Edenu v roce 2023, se Marek rozhodl dát si pauzu od koncertování. Důvodem byla touha věnovat více času své rodině, zejména synovi. „Uvědomil jsem si, jak rychle čas letí a že některé okamžiky, jako je dětství mého syna, se nedají vrátit. Nechtěl jsem toho litovat,“ vysvětlil tehdy emotivně na konci svého posledního koncertu. Fanouškům slíbil, že jim vše vynahradí, a nyní své slovo plní oznámením největšího turné své kariéry, které se uskuteční v roce 2025.

Dvouletá pauza byla pro Marka velmi cenná. Umožnila mu věnovat se blízkým, načerpat novou energii a přemýšlet o tom, co chce v hudbě a životě dál dělat. „Na mých fanoušcích mi velmi záleží. Děkuji vám, že jste na mě počkali,“ vzkázal Marek svým příznivcům prostřednictvím tiskové zprávy.

Kam dál?

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Soukup přivedl TV Barrandov na buben : Požaduje po ní půl miliardy: Vyplatí mu ale jen zlomek

Manželka prezidenta Petra Pavla by mohla dostávat 95 tisíc korun měsíčně. Počítá s tím novela zákona

Veronika Kopřivová (33) se stala dvojnásobnou maminkou. Dcera dostala krásné jméno latinského původu

Další články