Po čem muži touží, ale neřeknou to nahlas. Když mu to splníte, tak nikdy nepůjde za jinou

3520
Sdílejte

Smysl pro humor

Muži oceňují ženy, které mají smysl pro humor a dokážou se zasmát i v těžkých chvílích. Společný smích pomáhá překonávat každodenní překážky a posiluje vzájemné pouto.

Vyjádření lásky

I když se muži často tváří, že nepotřebují slyšet slova „miluji tě“, ve skutečnosti je pro ně důležité cítit vaši lásku a podporu. Zjistěte, jaký způsob vyjádření lásky váš partner nejvíce ocení – ať už jsou to slova, doteky, dárky, nebo společné zážitky.

Pochopení pro zranitelnost

Muži potřebují vědět, že když projeví svou zranitelnost, nesetkají se s výsměchem. V těchto chvílích je důležité poskytnout jim útěchu a podporu, aby se mohli vzpamatovat a pokračovat dál.

Uznání mužnosti

Muži chtějí cítit, že jejich mužnost je uznávána nejen ve chvílích, kdy něco opraví nebo přinesou výplatu. Chtějí vědět, že jejich silné stránky a role ve vztahu jsou oceňovány a že jejich partnerka to dokáže projevit.

Pokud se zaměříte na tyto aspekty, můžete vytvořit silný a stabilní vztah, ve kterém se váš partner bude cítit milován a oceňován.

Kam dál?

Hádka mezi dvěma žáky druhého stupně Základní školy U Krčského lesa v Praze skončila pobodáním : Školák bodl spolužáka nůžkami do zátylku

Kvůli mladému milionáři nechala práce modelky a zůstala doma, aby o něj a domácnost pečovala. Pak dostala kopačky

V novém díle reality show „Výměna manželek“se řešilo jídlo, výchova i kouření : Oběd jsem musel jít vyzvracet!

Malý Jáchym, který byl nalezen v kontejneru se má k světu : Devatenáctileté matce, jež ho do ní hodila, hrozí doživotí

Síť mobilního operátora VODAFONE hlásila po celé republice OBŘÍ VÝPADEK. Restartujte telefony, vzkazuje operátor

Další články