Michael Jackson mi přiznal, že byl ve 35 letech stále ještě panic : Tvrdí zesnulá Lisy Marie Presley (†54) v posmrtně vydaných memoárech

568
Sdílejte

Jejich svatba proběhla v květnu 1994, jen několik měsíců po začátku jejich vztahu. Lisa Marie také popisuje, jak jí Michael vyznával lásku, když byla ještě vdaná za svého prvního manžela Dannyho Keougha. Michael jí údajně řekl, že je do ní šíleně zamilovaný a že si přeje, aby se vzali a ona se stala matkou jeho dětí. Lisa Marie byla tímto vyznáním polichocena a přiznává, že i ona k němu cítila silné city.

Po rozchodu s Keoughem, se kterým měla dvě děti, dceru Riley a syna Benjamina, se Lisa Marie začala stýkat s Michaelem. Ten ji překvapil přiznáním o své panictví a vyprávěl jí o svých předchozích vztazích, které však nebyly vážné. Zmínil například polibek s Tatum O’Neal a vztah s Brooke Shields, který nepřekročil hranici polibku. Také se zmínil o Madonně, která se ho údajně pokusila svést, ale k ničemu nedošlo.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články