Meghan Markle se hroutí svět: Kvůli krizi ve vztahu s Harrym si vybíjí vztek na svých přátelích

2385
Sdílejte

Meghanina bývalá kamarádka Lizzie Cundy se svěřila, že po zasnoubení s princem Harrym Meghan přerušila veškerou komunikaci. Tento příběh není ojedinělý a naznačuje, že Meghan má tendenci se odstřihnout od lidí, kteří ji nějakým způsobem zklamali nebo naštvali.

Celkově se zdá, že Meghan Markle prochází náročným obdobím, které ovlivňuje nejen její manželství, ale i vztahy s přáteli a zaměstnanci. Je otázkou, zda se jí podaří tyto vztahy obnovit, nebo zda zůstane izolovaná od svého okolí.

KINGSTON, JAMAICA – Prince Harry and his wife, Meghan Markle made a surprise appearance at the world premiere of Bob Marley: One Love on Tuesday, January 23, 2024, in Jamaica as King Charles prepares for a prostate operation and Kate Middleton is a week into her hospital stay. *Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 840042746, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Prince Harry, Meghan Markle

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články