Markéta Pekarová Adamová si ze Sněmovny udělala cestovku? Byla ve jihovýchodní Asii, kde navštívila mimo jiné Singapur a Filipíny. Šlo jen o další povedený výlet s CK Sněmovna ?

71
Sdílejte

Na druhou stranu, kritici jako František a Josef považují tyto cesty za neefektivní a ekonomicky nepřínosné. Kasatombo dokonce navrhl, že by bylo lepší zaměřit se na země jako Estonsko nebo Finsko, které mohou nabídnout inspiraci v oblasti digitalizace.

Pekarová Adamová se během své návštěvy v Singapuru setkala s prezidentem Tharmanem Shanmugaratnamem a diskutovala s ním o různých aktuálních tématech, včetně pomoci Ukrajině. Přestože se snaží zdůraznit význam těchto setkání, někteří kritici poukazují na to, že ekonomické přínosy nejsou zřejmé. Navíc připomínají, že podobné naděje byly vkládány do cesty na Tchaj-wan, která však nepřinesla očekávané výsledky.

Kam dál?

Zemřela hvězda Pobřežní hlídky: Michael Newman dlouhých 18 let bojoval s Parkinsonovou chorobou

Bohumil Klepl známý herec se svěřil o svém léčení z alkoholismu : Byl jsem v soukromém sanatoriu, stálo to jak Maledivy

Dědictví Karla Gotta: Dominice Gottové 6 milionů nestačilo. Lucie jeho druhá dcera, ale zkrátka rozhodně nepřišla. Ivana je k ní štědrá

Karel Klement (18) herec známý z populárního seriálu Ulice si užívá fanynky. Intimní scény s Kateřinou Ujfaluši mu zabrnkaly na nervy

Dagmar Havlová se rozhodla ukončit kariéru herečky. Už nastal čas, říká

Další články