Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

12
Sdílejte

Pekarová Adamová prošla osobní proměnou, když změnila svůj účes z krátkého na delší vlasy, což vyvolalo převážně pozitivní reakce. Sama přiznává, že změnu plánovala již během pandemie covidu, ale nakonec se rozhodla pro delší vlasy až nyní. Změna účesu je pro ni způsobem, jak vyjádřit svou lásku ke změnám a variabilitě.

Pekarová Adamová je v politice aktivní již 11 let a od roku 2019 stojí v čele TOP 09. Vystudovala andragogiku na Univerzitě Karlově a ekonomii na ČVUT. Před vstupem do politiky pracovala v telekomunikacích a jako dobrovolnice pomáhala v dětských domovech a s postiženými lidmi v Arménii a Maroku.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Další články