Kvůli mladému milionáři nechala práce modelky a zůstala doma, aby o něj a domácnost pečovala. Pak dostala kopačky

10
Sdílejte

Její dny se skládaly z péče o sebe a o partnera. Ráno mu připravovala kávu a snídani, věnovala se péči o pleť, uklízela dům a cvičila. O svém životě ženy v domácnosti začala natáčet videa, která získala miliony zhlédnutí. Některé ženy ji podporovaly, jiné kritizovaly, že žije v toxickém vztahu.

I když Kendel nikdy nenaznačila, že by Luke zneužíval svou pozici, přiznala, že se po čase cítila jako uvězněná. Péče o domácnost jí zabírala mnoho času a nemohla dům opustit na déle než pár hodin. Cítila se nešťastná, zejména proto, že Luke byl často pryč kvůli práci.

Po rozchodu se vrátila do Kalifornie k rodině, pronajala si byt a začala znovu. I když měla našetřeno, začít znovu bylo náročné. Ze své zkušenosti se však poučila a uvědomila si důležitost finanční nezávislosti.

Kam dál?

Hádka mezi dvěma žáky druhého stupně Základní školy U Krčského lesa v Praze skončila pobodáním : Školák bodl spolužáka nůžkami do zátylku

V novém díle reality show „Výměna manželek“se řešilo jídlo, výchova i kouření : Oběd jsem musel jít vyzvracet!

Malý Jáchym, který byl nalezen v kontejneru se má k světu : Devatenáctileté matce, jež ho do ní hodila, hrozí doživotí

Síť mobilního operátora VODAFONE hlásila po celé republice OBŘÍ VÝPADEK. Restartujte telefony, vzkazuje operátor

Pozůstalí po chirurgovi, který zemřel po zasažení římsou, jež se zřítila z budovy Pojišťovny VZP, obdrželi od pojišťovny darem miliony korun

Další články