Kvůli mladému milionáři nechala práce modelky a zůstala doma, aby o něj a domácnost pečovala. Pak dostala kopačky

9
Sdílejte

Opustila modeling a nechala Lukea, aby platil všechny výdaje, včetně nájmu, účtů a dovolených. Na oplátku se starala o domácnost a sdílela střípky ze svého života na sociálních sítích.

V listopadu 2023 však vztah skončil a Kendel ztratila veškeré finanční jistoty, které jí Luke poskytoval. Musela se spolehnout na své úspory. Na sociálních sítích přiznala, že žít bez záložního plánu je velmi riskantní a že ztráta nezávislosti byla pro ni nejtěžší. Pokud jste na někom takto závislí, může se váš život snadno zhroutit.

Kendel bylo 23 let, když se s Lukem setkala na dovolené v Mexiku. Na konci výletu ji Luke požádal, aby se přestěhovala k němu do Portorika. Jako modelka na OnlyFans měla flexibilní rozvrh, a tak nabídku přijala. Luke ji finančně zajišťoval, platila si jen osobní výdaje jako manikúru a oblečení. Po šesti měsících ji Luke požádal, aby přestala pracovat, pravděpodobně kvůli pochybnostem o její práci na placené sociální síti. Kendel souhlasila, protože Luke vydělával mnohem více než ona.

Kam dál?

Hádka mezi dvěma žáky druhého stupně Základní školy U Krčského lesa v Praze skončila pobodáním : Školák bodl spolužáka nůžkami do zátylku

V novém díle reality show „Výměna manželek“se řešilo jídlo, výchova i kouření : Oběd jsem musel jít vyzvracet!

Malý Jáchym, který byl nalezen v kontejneru se má k světu : Devatenáctileté matce, jež ho do ní hodila, hrozí doživotí

Síť mobilního operátora VODAFONE hlásila po celé republice OBŘÍ VÝPADEK. Restartujte telefony, vzkazuje operátor

Pozůstalí po chirurgovi, který zemřel po zasažení římsou, jež se zřítila z budovy Pojišťovny VZP, obdrželi od pojišťovny darem miliony korun

Další články