Jennifer Lopez prolomila mlčení o rozvodu s Benem Affleckem. Popisovala své pocity jako smutné, děsivé, zoufalé

1463
Sdílejte

Aniž by přímo zmínila Afflecka, hovořila o životních lekcích, které jí byly dány. Připomněla si, že už jednou věřila, že má vše pod kontrolou, ale život jí přinesl další zkoušku, aby zjistil, zda se skutečně poučila. Tímto zřejmě narážela na jejich předchozí vztah, který trval mezi lety 2002 a 2004.

Lopez a Affleck byli vždy pod drobnohledem médií jako jeden z nejsledovanějších párů v Hollywoodu. V roce 2022 byli dokonce přezdíváni jako „Bennifer“. O jejich obnoveném vztahu se začalo spekulovat v květnu 2021, krátce po rozchodu Jennifer s Alexem Rodriguezem. Fotografové je začali vídat spolu stále častěji a v červnu 2021 se již veřejně objevovali jako pár. V dubnu 2022 se zasnoubili, což potěšilo jejich fanoušky, ale o dva roky později se začaly objevovat zprávy o krizi, která se nakonec potvrdila.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články