Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

800
Sdílejte

4. Karamel:

  • V malém hrnci rozehřejte cukr, dokud neroztaje a nezíská karamelovou barvu. Buďte opatrní, abyste jej nespálili.
  • Karamel opatrně přelijte přes jablečnou směs.

5. Pečení koláče:

  • Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut, dokud není těsto zlatavé a jablka jsou měkká.

6. Podávání:

  • Nechte koláč vychladnout před podáváním. Můžete jej podávat teplý nebo studený, skvělý je i s kopečkem zmrzliny nebo šlehačky.

    Kam dál?

    Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

    Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

    Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

    Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

    Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

    Další články