Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

261
Sdílejte

4. Karamel:

  • V malém hrnci rozehřejte cukr, dokud neroztaje a nezíská karamelovou barvu. Buďte opatrní, abyste jej nespálili.
  • Karamel opatrně přelijte přes jablečnou směs.

5. Pečení koláče:

  • Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut, dokud není těsto zlatavé a jablka jsou měkká.

6. Podávání:

  • Nechte koláč vychladnout před podáváním. Můžete jej podávat teplý nebo studený, skvělý je i s kopečkem zmrzliny nebo šlehačky.

    Kam dál?

    „Opilý Izidor“ je oblíbený dezert , který spojuje lahodnou chuť ořechů, rumu a piškoty

    Rychlé a jednoduché krémeše z listového těsta! Každý chce tento recept

    Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

    Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

    AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

    Další články