Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

552
Sdílejte

4. Karamel:

  • V malém hrnci rozehřejte cukr, dokud neroztaje a nezíská karamelovou barvu. Buďte opatrní, abyste jej nespálili.
  • Karamel opatrně přelijte přes jablečnou směs.

5. Pečení koláče:

  • Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut, dokud není těsto zlatavé a jablka jsou měkká.

6. Podávání:

  • Nechte koláč vychladnout před podáváním. Můžete jej podávat teplý nebo studený, skvělý je i s kopečkem zmrzliny nebo šlehačky.

    Kam dál?

    Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

    5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

    Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

    Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

    Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

    Další články