Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

728
Sdílejte

4. Karamel:

  • V malém hrnci rozehřejte cukr, dokud neroztaje a nezíská karamelovou barvu. Buďte opatrní, abyste jej nespálili.
  • Karamel opatrně přelijte přes jablečnou směs.

5. Pečení koláče:

  • Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut, dokud není těsto zlatavé a jablka jsou měkká.

6. Podávání:

  • Nechte koláč vychladnout před podáváním. Můžete jej podávat teplý nebo studený, skvělý je i s kopečkem zmrzliny nebo šlehačky.

    Kam dál?

    Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

    Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

    Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

    Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

    Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

    Další články