Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

7
Sdílejte

První dáma České republiky, Eva Pavlová, se nedávno stala středem pozornosti kvůli plánovanému zákonu, který by jí měl zajistit měsíční plat ve výši 95 250 Kč. Tento návrh vyvolal mezi lidmi značnou nevoli, což se projevilo i na sociálních sítích. Pavlová se po určité době opět objevila na veřejnosti, konkrétně při návštěvě logistického centra České federace potravinových bank v Dubči, kde se setkala s dárci, kteří pomohli při nedávných povodních.Během této akce Pavlová vyjádřila vděčnost nejen dárcům, ale také partnerům z integrovaného záchranného systému, jako jsou hasiči, zdravotníci, policie, skauti, dobrovolníci a neziskové organizace jako Adra, Člověk v tísni, Diakonie a Charita. Zdůraznila jejich odvahu a nasazení, které jsou pro společnost inspirací.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Nový seriál „Kamarádi“ se starými tvářemi. Dramaturgyně Lenka Hornová objasnila strategii Primy. A ZOO (ne)končí

Další články