Eva Holubová je po vážné operaci : Z nemocničního lůžka poslala pozdrav. „Včera se mi povedlo usnout poměrně brzy, tak dnes „vstávám“ do tmy,“

1173
Sdílejte

Po operaci se Eva Holubová ozvala svým fanouškům z nemocničního lůžka. Popsala, že se jí podařilo usnout brzy a probudila se do tmy. Uvedla na pravou míru, že výduť nebyla na aortě, ale v hlavě. V pondělí nastoupila na vyšetření a večer si ještě zahrála v představení „Líbánky“, ale následující den se již plně svěřila do péče lékařů a lékařek v Nemocnici Na Homolce.

Pobyt v nemocnici má i své nepříjemné stránky. Holubová se svěřila, že ji často fotí návštěvníci nemocnice, když ji převážejí na různé procedury. Sestřičky se jí ptají, zda jí to vadí, ale herečka spíše vyjadřuje lítost nad tím, že lidé fotí někoho, kdo má zdravotní potíže.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články