Děti Miloše Zemana: Kateřina má za sebou divokou minulost. David žije v ústraní a pokusil se i zabít

136
Sdílejte

Naopak její bratr David se médiím vyhýbá. Pozornost na sebe upoutal pouze jednou, a to pokusem o demonstrativní sebevraždu. Podle Miloše Zemana se David kdysi zamiloval do jedné dívky a pokusil se o sebevraždu před jejími dveřmi. Média tehdy spekulovala, že důvodem byla politická angažovanost jeho otce, což Davida velmi zasáhlo. Nakonec se z této zkušenosti vzpamatoval a stal se úspěšným lékařem, pracuje jako neurolog a biochemik ve Fakultní nemocnici Ostrava a přednáší na Lékařské fakultě Ostravské univerzity.

Rodina Zemanových se zdá být soudržná. Podle Zemanovy manželky Ivany tráví společně Vánoce a David se zúčastnil otcovy narozeninové oslavy. Kateřina se kvůli pracovní vytíženosti nemohla zúčastnit, ale vztahy v rodině zůstávají dobré.

Kam dál?

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Po dlouhém čekání se fanoušci Marka Ztraceného konečně dočkali skvělé zprávy. Ohlásil návrat na koncertní pódia a velkolepé turné

Soukup přivedl TV Barrandov na buben : Požaduje po ní půl miliardy: Vyplatí mu ale jen zlomek

Manželka prezidenta Petra Pavla by mohla dostávat 95 tisíc korun měsíčně. Počítá s tím novela zákona

Další články