Česká rapová scéna je v šoku: Ve věku 27 let zemřel oblíbený raper Protiva

3055
Sdílejte

Česká rapová scéna byla nedávno zasažena smutnou zprávou o úmrtí mladého rappera Pavla Protivy, známého pod uměleckým jménem Protiva. Tato tr**ická událost byla oznámena hudebním vydavatelstvím Blakkwood Records, které potvrdilo, že rapper zemřel v pondělí, avšak bližší detaily ohledně příčiny jeho smrti nebyly zveřejněny. Poslední rozloučení s 27letým umělcem se uskuteční v úzkém rodinném kruhu, což bylo rozhodnutí, které label i rodina žádají, aby bylo respektováno.Blakkwood Records ve svém prohlášení na sociálních sítích vyjádřilo hluboký zármutek nad ztrátou Pavla Protivy, kterého označili za milovaného syna, bratra a přítele. Veřejné rozloučení se neplánuje, ale fanoušci mají možnost uctít jeho památku zapálením svíčky dne 25. října, kdy se uskuteční soukromý pohřeb.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články