Blízký přítel promluvil o smrti Radka Ptáčka (†48): Varování, poslední telefonát a zkrat!

7426
Sdílejte

Přestože dosáhl v oboru mnoha úspěchů, Bartůněk měl o něj obavy. Ptáček byl totiž neustále na cestách, často se vracel domů pozdě v noci a jeho životní styl byl velmi náročný.Bartůněk se snažil Ptáčka varovat před nebezpečím vyplývajícím z takového tempa života. V jednom z blahopřání k jeho narozeninám mu připomněl příklady lidí, kteří kvůli nadměrnému pracovnímu nasazení utrpěli zdravotní problémy. Ptáček však tvrdil, že trpí syndromem mimořádné zodpovědnosti a že nemůže přestat pracovat, protože na něm závisí mnoho lidí a projektů.Navzdory těmto varováním Ptáček nikdy neprojevil známky hněvu nebo skepse. Byl známý svým úsměvem a neustálou energií. Spekulace o jeho zdravotních problémech či rodinných potížích Bartůněk odmítá. Ptáček nikdy nemluvil o své rodině špatně a své děti miloval.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články