V motolském krematoriu se konal tajný pohřeb Karla Heřmánka (†76). Rodina truchlila v naprostém soukromí. Veřejnost se s ním bude moci rozloučit v sobotu na veřejném rozloučení

856
Sdílejte

Sdílel píseň „Be“ od Neila Diamonda a doplnil ji stručným, ale dojemným vzkazem: „Leť, táto!“. Tento moment zachytil hluboký smutek a osobní rozloučení s milovaným otcem.

Po samotném pohřbu se rodina sešla na smuteční hostině v domě Marie, sestry zesnulého, a jejího manžela Josefa Mixy na pražských Vinohradech. Tato rodinná setkání se odehrávala v intimitě domova a byla doprovázena kulinářskými specialitami od renomovaného šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.

Veřejnost, přátelé a fanoušci dostanou příležitost rozloučit se s Karlem Heřmánkem v sobotu na speciální akci nazvané „Den s Karlem“, které se uskuteční v pražském Divadle Bez zábradlí. Toto rozloučení, plánované na celý den od 10. do 17. hodiny, bude příležitostí pro všechny, kdo chtějí uctít hercovu památku a připomenout si jeho život i kariéru.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články