Tato žena, která má strach z pejsků, si adoptuje pejska, který má strach z lidí. Neuvěříte, jak velké přátelství si mezi sebou vytvořili!

498
Sdílejte

„Někdy pořád nemůžu uvěřit, že mám psa. Říkám lidem, že je jako syn, kterého jsem nikdy neměla. Nemiluji ho jen proto, že on miluje a potřebuje mě. Miluji ho, protože je svým způsobem stejný jako já.

Miluji ho za všechno, co překonal a co jsme překonali spolu a pro radost, kterou do mého života přinesl,“ vyznala Teresa Hwang.

https://www.tiktok.com/…574

„Po většinu života jsem se psy bála. Když mě pokousal přátele pes ve věku 10 let (čelo) a 20 let (nohu), vyvinula se ve mně fobie ze psů, kterou jsem zvládla většinou vyhýbáním se jim.

Procházela jsem ulicemi tak, abych se vyhnula chození kolem psů, nerada jsem chodívala běhat a vždy když jsem šla navštívit své přátele, požádala jsem je, aby umístili své proaktivní a štěkající psy do jiných místností.Občas jsem dokázala zvládnout přátelské psy, se kterými jsem se seznámila, ale bez ohledu na jejich velikost nebo plemeno jsem s nimi nemohla dlouho vydržet. Stále jsem panikařila pokud pes zavrčel nebo štěkal, i když to myslel jen v rámci hry.“

I když Teresin přítel žádá o psa již několik let, vážný nápad ho adoptovat přišel před pár lety, poté co se dva týdny staraly o šestnáctiletou černou muttu – Colu její sestry.

„Po prozkoumání a oslovení mnoha záchranných útulků jsme našli psa, jménem Patches (později jsme ho přejmenovali na Boo). Boo byl v systému asi 6 měsíců, původně pocházel z Texasu (dva různé útulky a další pěstounská rodina),“ uvedla Teresa.„Popis se zmiňoval o tom, že Boo by se nehodil do domácnosti kde je velký hluk, aktivita nebo děti, ale skvěle by pasoval do rodiny, která má i jiné psy.

Byl popsán jako „princ psů“, z části tvořený Australským ovčákem. Byl velmi plachý, ale stále by dokázal ukázat svůj potenciál, kdyby dostal milující domov. Tento popis mě přinutil myslet na Aladdina, „diamant v syrovém stavu“.“„Když jsem se poprvé setkala s Boom , první věc, kterou jsem si pamatovala, bylo, že je mnohem menší, než jsem si myslela, že bude z jeho obrázků. Také jsem si všimla, jak vystrašený a nervózní byl.

Když jsme dorazili, seděl na lavičce vedle své pěstounské mámy.Zatímco já jsem seděla na druhém konci lavičky a povídala jsem si s jeho pěstounem, vůbec jsem se na něj nedívala, ani jsem se s ním nezabývala, protože jsem se sama docela obávala.“„Asi 15 minut po začátku našeho rozhovoru, Boo pomalu vyšel z úkrytu zpoza své pěstounské mámy a udělal pár kroků ke mně.“ Když jsem se otočila, abych se podívala, věnoval mi jedno velké olíznutí nosu a pak rychle ustoupil a znovu se schoval za svou chůvu.

Jeho pěstounská máma se překvapeně na mě podívala a řekla: „Páni. To je opravdu divné, většinou nepřichází k lidem. Myslím, že jsi Vás vybral.“V té době se rozplynuly všechny mé katastrofické a soběstačné starosti o mé bezpečnosti, které se stupňovaly v týdnech před tímto setkáním.

Kam dál?

Odbornice šokovala svým názorem, který rodičům radí, aby své děti před přebalením žádali o svolení : Jmenovala chyby při výchově

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Při policejní honičce zemřela mladá žena. Den poté se mužům zákona ozval její otec. Co jim vzkázal?

Z malého Maxíka je už školák. Stal se prvním Čechem, který získal nejdražší lék na světě za 50 milionů! Tento lék mu změnil osud!

Tříletý kocour, byl skoro osm týdnů uvězněný v kanalizaci. Zachránilo ho vytrvalé mňoukání

Další články