Sbírka pro rodinu zesnulého psychologa Ptáčka vyvolala rozporuplné reakce. Lidé ji kritizují, vdova má vlastnit nemovitosti za miliony

5058
Sdílejte

Někteří lidé na sociálních sítích kritizují, že by peníze měly směřovat tam, kde jsou skutečně potřeba, a poukazují na to, že rodina Ptáčkova má dostatek majetku. Například uživatel Unreeed na síti X vyjádřil názor, že vybírat peníze na hypotéku pro slavnou osobnost, která se rozhodla ukončit svůj život, je nevhodné. Další uživatel, Boomer, kritizoval sbírku s tím, že je nespravedlivá vůči samoživitelkám, které mají problém vyjít s výplatou.

Na druhé straně se objevuje mnoho podporujících komentářů od lidí, kteří vyjadřují soucit s vdovou a jejími dětmi. Například jedna uživatelka napsala, že si pana profesora velmi vážila a ráda přispěje, protože žádná částka nemůže vyrovnat jeho přínos pro společnost.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články