Napadení učitelky z mateřské školy v Ostravě má nečekané rozuzlení. Muž přišel o dceru i ženu, povodeň mu zničila dům

1071
Sdílejte

Zaměstnanci školky okamžitě reagovali a kontaktovali tísňovou linku. Překvapivě, ještě před příjezdem policie, muž školku opustil, aniž by komukoliv fyzicky ublížil. Policie ho však brzy poté zadržela poblíž školky.

Podle vyjádření Policie ČR na sociální síti X byl muž podezřelý z trestného činu vydírání. Během incidentu nedošlo k žádnému zranění a muž nebyl pod vlivem alkoholu ani drog, což potvrdily negativní výsledky dechové zkoušky a testu na drogy.

Případ nabral nový rozměr, když se objevily informace o osobní tragédii, kterou muž prožil. Podle blízkých zdrojů přišel o většinu své rodiny – ženu, dceru a sestru – v důsledku tragické autonehody a vážné nemoci. K tomu všemu se přidala další rána osudu, když jeho dům zasáhly ničivé povodně. Tyto události ho uvrhly do hluboké zoufalosti a beznaděje.

Kam dál?

Lukáš (39) po svatbě zjistil, že jeho manželka, která je o třináct let mladší neumí vařit. Denně tak večeříme chleba s paštikou a mně dochází trpělivost

Dědeček se rozhodl udělat něco mimořádného pro svých 10 vnoučat : Koupil autobus, aby je mohl každé ráno vozit do školy a školky

Nové podmínky pro předčasný odchod do důchodu budou platit už za pár dní. Bude to těžší

Tadeáš (41): Jednou za rok si týden užívám se sousedkou. Doma pak hraji dokonalého manžela

Svobodná matka (39) má 12 dětí a chce další. Někdy žijí jen o polévce

Další články