Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

4759
Sdílejte

Tento krok má pomoci snížit plýtvání jídlem, které je často způsobeno tím, že si hosté naloží více, než jsou schopni sníst, a zbytek nechají ležet.

Pro hotely je obtížné předpovědět, kolik jídla hosté skutečně spotřebují, což vede k plýtvání a zbytečným nákladům. I když se může zdát, že v množství jídla se ztrácí jeho hodnota, každá potravina má svou cenu a tyto náklady se rychle sčítají. Ondráček zdůrazňuje, že hotely si tímto způsobem samy vytvářejí problém, protože nabízejí příliš mnoho možností, což vede k nadměrné konzumaci a následnému plýtvání.

Kam dál?

Umírání za zdmi nemocnic, kde se z lidských bytostí stávají pacienti, čísla a diagnózy. Proč neumíme říct sbohem a co to dělá s naší duší

Občanské poradny zažívají nápor lidí : Přibývá těch, kteří nezvládají splácet životní náklady a dluhy

Proč zmrazit chléb? Zlepšuje trávení a snižuje krevní cukr

4 typy žen, které přitahují psychopaty. Nepatříte mezi ně?

Podle vědců dokáže lidské tělo vnímat příchod smrti díky čichu. Nos dobře ví, kdy se blíží konec

Další články