Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

5684
Sdílejte

Tento krok má pomoci snížit plýtvání jídlem, které je často způsobeno tím, že si hosté naloží více, než jsou schopni sníst, a zbytek nechají ležet.

Pro hotely je obtížné předpovědět, kolik jídla hosté skutečně spotřebují, což vede k plýtvání a zbytečným nákladům. I když se může zdát, že v množství jídla se ztrácí jeho hodnota, každá potravina má svou cenu a tyto náklady se rychle sčítají. Ondráček zdůrazňuje, že hotely si tímto způsobem samy vytvářejí problém, protože nabízejí příliš mnoho možností, což vede k nadměrné konzumaci a následnému plýtvání.

Kam dál?

Apokalypsa v Súdánu: Na satelitních snímcích jdou vidět hory mrtvol

Skandál na Slovensku: Žena zemřela po operaci srdce. V době, kdy ještě ležela na operačním stole, se operatér zúčastnil tiskovky s ministrem

V centrále VZP zasahuje policie. Případ souvisí s veřejnými zakázkami a zadrženo bylo 19 osob

Češi se bojí stáří, ukázal průzkum. Samota, nedostatek peněz i problémy se zdravím

Útok nožem ve vlaku mířícím do Londýna: Zraněno bylo deset lidí, devět z nich je v ohrožení života

Další články