Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

4537
Sdílejte

Tento krok má pomoci snížit plýtvání jídlem, které je často způsobeno tím, že si hosté naloží více, než jsou schopni sníst, a zbytek nechají ležet.

Pro hotely je obtížné předpovědět, kolik jídla hosté skutečně spotřebují, což vede k plýtvání a zbytečným nákladům. I když se může zdát, že v množství jídla se ztrácí jeho hodnota, každá potravina má svou cenu a tyto náklady se rychle sčítají. Ondráček zdůrazňuje, že hotely si tímto způsobem samy vytvářejí problém, protože nabízejí příliš mnoho možností, což vede k nadměrné konzumaci a následnému plýtvání.

Kam dál?

Mareček (†9 měsíců) zemřel na zástavu dechu. Svrab, modřiny, podezřelé úrazy, život v jednopokojovém plesnivém bytě. Kojence doma hlídali předškoláci

Konec v Ulici?!Posteskla si Jaroslava Obermaierová (78), protože už dva měsíce netočí! Má strach, co s její postavou Vilmy Nyklové bude

Zoufalá matka z Thajska si nechala zbudovat vězeňskou celu, aby byla v bezpečí před drogově závislým synem

Generace Z si zvykla komunikovat jinak : Raději poslat pár zpráv než zavolat. Neustále mají mobil v ruce. Když se jim ale chcete dovolat, je dost možné, že se vám to nepodaří

Les není veřejné WC: Jak tedy správně uspokojit své fyziologické potřeby v horách tak, aby po nás nezůstávaly kopy bílých kapesníků?

Další články